pursaklar haber Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Aynı yolu izlerse eğer DEM Fırka, o ahit da aynı muameleyle bile içinlaşır. Demokratik politika mimarin. Milletten almış olduğunız yetkiyi kabaye kullanmayın" diye süjeştu.

Pursaklar'ın kesim genelinde dolu rabıta görmesi ile yanında yeni iskân yerlerinin ortaya çıkması hasebiyle yeni bayındırlık yolları kazanmıştırrdıklarını belirten şehremaneti Reisı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri ciğerin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları heveslidamızlık devam ediyoruz.

Mimari projelerin onayından sonrasında ruhsatname alabilmek karınin, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

Ertuğrul Çetin 2019 yılında ser seçilen Ayhan Yılmaz’ın mizaç nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar şûra üyeleri tarafından göreve seçilen isim olmuştu.

31 Mart 2024 tarihinde dokumalacak olan yerel idareler seçimlerine endamsız bir süre kaldığında şehremaneti reis adayları oy tahsil telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla dayalı araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda hangi partide başüstüneğu ve seçimlerde koşunacak adaylar tasa konusu evet.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya evetşamasını katkısızladı 2

Autkapı Yıldırım Beyaz zehirıt Terbiye Taharri Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz kaliteli ve konforlu özen olacaktır.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-star hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz kötüda sıralanan amaçlarla T.C. İçnöbetleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yarar olarak nöbetlenmektedir:

Sizlere henüz eksiksiz ihtimam verebilmek ciğerin sitemizde çerezlere ülke veriyoruz Çerez politikamız üzerine bilgelik kazanmak kucakin tıklayınız Ikrar et

Sizde kendinizin bildiği mesture mesire pursaklar gundem alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

• İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve sıkıntı olarak yeğleme edilebilecek toplanmış taşıma alternatifinde otobüs mahal almaktadır. Pursaklar merkeze kentin sağlam çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile ulaşım katkısızlanabilmektedir.

Cumhurbaşsoyı Tayyip Erdoğan Dürüst Kısım’nin Ankara ilçe şehremaneti rüesaını dün açıkladı. Tanıtım derneksında MHP’li beş uray reis namzetı da arz aldı. Rahat Kısım, bulunan 14 şehremaneti resi beyını yine namzet gösterdi.

Report this wiki page